zaterdag 29 mei 2010

Zwaar verkeersongeluk in Oegstgeest



Oegstgeest - om 17:48 moesten de hulpdiensten naar de Haarlemerstraatweg ( net voorbij de gemeentewerken ) in Oegstgeest waar een auto tegen een boom stond.

Hoe de auto van de weg is geraakt was nog niet duidelijk, of er alcohol in het spel was kon de politie ook nog niet zeggen.

Bij aankomst troffen de hulpdiensten een voertuig aan die frontaal tegen een boom was geklapt, de ambulance dienst is met twee voertuigen ter plaatsen gegaan en de brandweer van oegstgeest heeft 1 portier verwijder van het voertuig en de ambulance medewerkers verder geholpen met het bevrijden van de slachtoffers.

De twee slachtoffer zijn naar het LUMC in leiden vervoerd. fotograaf Wilco Devilee.



dinsdag 25 mei 2010

Fietser onder vrachtauto in Hillegom



Op de Van den Endelaan in Hillegom is vanavond een meisje zwaargewond geraakt bij een ongeval met een afslaande vrachtwagen.De vrachtwagen van Draka zag het meisje vermoedelijk over het hoofd voor de ingang van het bedrijf.Het meisje en de fiets raakte onder de vrachtwagen bekneld.Het slachtoffer is met spoed over gebracht naar een ziekenhuis.

foto.s Toon van der Poel



zondag 16 mei 2010

Vrachtauto in water in Warmond




Een vrachtwagen is vrijdagochtend rond 11.30 uur vanaf de pont bij de Zijldijk te water geraakt.De chauffeur wilde vanaf de Zijldijk met het veer naar de overkant, naar de Zwanenburgerpolder. De truck stond na het oprijden van de pont wat scheef en de bestuurder wilde zijn voertuig recht zetten, waarna de veerpont kantelde en de vrachtwagen het water in gleed.Drie omstanders sprongen het water in en haalden de chauffeur uit zijn wagen. De man is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.fotografie Wilco Devilee en Marco Hoope.



woensdag 5 mei 2010

Vrachtauto te water in Maasland



Vrachtwagen te water in Maasland

Op de Molenweg in Maasland is maandagmiddag een vrachtwagen te water geraakt. De chauffeur kon zelf uit de vrachtwagen komen en is ter plaatse behandeld door de GGD.

De chauffeur van de vrachtwagen moest uitwijken voor een personenauto en raakte daardoor het water van de Gaag in. De bestuurder van deze personenauto is na het ongeval doorgereden. De vrachtwagen vervoerde 3.5 ton aan vloeibaar frituurvet. Er is geen frituurvet gaan lekken in het water. De politie heeft de Molenweg afgesloten voor verkeer en verwacht deze pas aan het begin van de avond vrij te geven. Er wordt bekeken hoe de vrachtwagen met een kraan op het droge kan worden getakeld fotograaf MHLMEDIA