woensdag 26 januari 2011

Demonstratie bij Shell in Den Haag

Demonstratie bij Shell in Den Haag

DEN HAAG - Bij de Shell aan de Carel van Bylandtlaan in Den Haag wordt

gedemonstreerd. Op het dak zitten enkele mannen met witte pakken. Volgens

de politie gaat het om demonstranten van een milieuorganisatie.

Busongeluk scholieren A13


Drie scholieren zijn met hoofd-, nek- en rugklachten uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht, na het busongeluk op de A13 woensdagochtend. Dat zegt het KLPD Vijf kinderen zijn ter plekke onderzocht.

Het ongeluk gebeurde toen de vrachtwagen van baan wisselde. Hij wilde van de uitvoegstrook richting Utrecht een baan opschuiven naar links, maar zag niet dat daar een file stond.

fotograaf Erwin van der Lem

vrijdag 21 januari 2011

Aanhoudingen studenten protest





Grillige sfeer na studentendemonstratie: 25 aanhoudingen

DEN HAAG - De mobiele eenheid is vrijdagmiddag na de studentendemonstratie op het Malieveld in actie gekomen op het Plein in Den Haag, naast de Tweede Kamer. Ook bij het ministerie van Onderwijs, naast station Den Haag Centraal, werden charges uitgevoerd. Er zijn 25 mensen aangehouden.

dinsdag 18 januari 2011

Nieuweg aanrijding beknelling inzet traumahelicopter




Automobilist ernstig gewond na botsing


DEN HAAG - Op de Nieuweweg in Den Haag is dinsdagmorgen een 27-jarige Hagenaar met zijn auto tegen een boom gebotst. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Madepolderweg.

De bestuurder zat bekneld in zijn wagen en moest door de brandweer uit zijn auto gehaald worden. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse om assistentie te verlenen.

Het slachtoffer is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De Nieuweweg was enkele uren afgesloten voor technisch onderzoek.
Fotograaf Erwin van der Lem

maandag 3 januari 2011

Motorijder Motor 81GG&DD AMON onderuit op glad wegdek,


Op zondagavond 2 januari is een motorrijder van de GG&GD geslipt door opkomende gladheid. De motorrijder was onderweg naar een verkeersongeluk en reed met zwaailicht en sirene. Ter hoogte van de Tolweg in Den-Haag werd de motorrijder geconfronteerd met een heftige hagelbui met het gevolg dat de hagel opvriezde op het koude wegdek. De motorrijder is door zijn collega’s onderzocht en vervoerd voor verder onderzoek naar het ziekenhuis.

zondag 2 januari 2011

Rijswijk auto te water persoon overleden

Auto te water

Een persoon overleden

1 januari 2011 - Rijswijk

Zaterdagochtend om tien voor twee kwam bij de 112 alarmcentrale een melding van een auto te water binnen. De hulpdiensten waren snel bij het Haantje in Rijswijk aanwezig. De brandweerduikers haalde een persoon uit het water. Ondanks een reanimatiepoging is de bestuurder overleden.

De melding kwam van een voorbijganger. Bij aankomst van de brandweer werden direct de duikers ingezet. Een persoon werd snel uit het water gehaald. Na een uitgebreide zoekactie rondom het autowrak bleken er geen andere inzittende te zijn. Ondanks een gecoördineerde reanimatie heeft de bestuurder het niet gered. Met behulp van de een brandweerkraan kon het wrak uit het water worden gehaald. Het verkeersongevallen team van de politie onderzoekt de oorzaak.