dinsdag 28 februari 2012

Bloemen voor Ximena



Op de plek waar het vermoorde meisje Ximena Pieterse werd gevonden, zijn bloemen neergelegd door buurtbewoners en politieagenten van het korps Haaglanden. Het meisje van 15 uit Nootdorp werd zaterdagochtend dood gevonden in de Goudenregenstraat.

Ximena werd gevonden met alleen haar sokken nog aan. Volgens getuigen was haar hoofd bebloed en liep een bloedspoor over de straat.

zondag 19 februari 2012

Stieger valt om door de wind Larensestraat



De brandweer werd te hulp geroepen in de Haagse Larensestraat, daar was een steiger door de wind omgevallen en russte nog maar op het dag van een schuur
Met behulp met de hoogwerker werden lijnen aan de steiger vast gemaakt waarna deze weer door mankracht op zijn vier pootjes gezet werd
Wel zal de aannemer de nodige schade moeten betalen aan het schuurtje en de dakgoot van de woning

Overval op speelgoedwinkel Den Haag



DEN HAAG - De Intertoys aan de Apeldoornselaan in Den Haag is zaterdagmiddag overvallen. Twee mannen drongen de zaak binnen en sloegen korte tijd later met een grijze auto op de vlucht.

De politie is een zoekactie gestart naar twee lichtgetinte overvallers. Ze droegen zwarte kleding en zijn weggereden in de richting van de Zuiderparklaan. Ook is er een burgernetactie gestart om burgers te vragen uit te kijken naar de mannen.

Of de overvallers iets hebben buitgemaakt is nog niet bekend.

zondag 5 februari 2012

Segbroeklaan evacuatie bij brand




DEN HAAG- Aan de Segbroeklaan in Den Haag heeft zondagmorgen vroeg een brand gewoed. Het vuur brak om 2.30 uur uit in een portiekwoning.

De brandweer heeft vanwege de hevige rook ongeveer dertig bewoners van de flat, waar de brand heeft gewoed, geƫvacueerd. In stadsbussen van de HTM werden de bewoners opgevangen en warm gehouden.

Er is niemand gewond geraakt, wel is een aantal mensen door een ambulance behandeld, omdat zij rook zouden hebben ingeademd. Er is nog niets bekend over de oorzaak van de brand.

zaterdag 4 februari 2012

: Overleden vrouw aangetroffen, politie zoekt getuigen


: Overleden vrouw aangetroffen, politie zoekt getuigen
Datum incident: 01-02-2012
Locatie: Den Haag
Bureau/gemeente: Laak
In een woning aan de Linneausstraat in Den Haag trof de politie op woensdag 1 februari om 19.30 uur het lichaam aan van een tot nog toe onbekende vrouw. Het slachtoffer bleek door geweld om het leven te zijn gebracht. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.
De politie werd gebeld met de mededeling dat er geen contact kon worden gelegd met een vrouw die zich in een woning aan de Linneausstraat zou bevinden. Agenten troffen in de woning het overleden slachtoffer aan. Onmiddellijk werd een onderzoek gestart. Forensisch expert onderzochten de woning en er werd een buurtonderzoek gehouden. De recherche is op zoek naar getuigen.